Dit heb je nodig voor twee glazen:
- 180 ml Aperol Spritz;
- 180 ml versgeperste jus;
- 8 bevroren aardbeien;
- Halve fles prosecco;
- Sinaasappelschijfjes;
- 2 handjes crushed ice.
Zorg ook dat je ijsblokjesvormen in huis hebt. Je hebt er minstens twee nodig, maar het kan zijn dat je er meer nodig gaat hebben.
🍹
Bereidingswijze
De eerste stap is het maken van de aperol spritz ijsblokjes. Doe dit door de aperol spritz en verse jus te mengen en het in de ijsblokjesvormen te mixen. Deze moeten vervolgens minstens zes uur in de vriezer, maar het is beter als ze er overnight in kunnen liggen. Zorg ook dat je aardbeien goed bevroren zijn; koop desnoods een zak met bevroren aardbeien.
Zodra alles goed bevroren is, is de volgende stap om er een slush van te maken. Doe dit door de bevroren aperol spritz en aardbeien samen met de prosecco in de blender te gieten. Voeg ook het crushed ice toe en laat de blender ongeveer 20 seconden zijn werk doen. Zorg dat het een egale massa is. Verdeel dit heerlijke drankje over twee glazen en stop de sinaasappelschijfjes erbij in. Nu ben je klaar en kun je genieten van de lekkerste frozen aperol spritz ooit!